Церковна єдність на футбольному полі

1008 Futbol

У Києві відбувся міжконфесійний турнір з футболу між священиками різних деномінацій. Цього разу представники Церков об’єднались задля популяризації здорового способу життя та демонстрації того, що всі християни можуть бути єдиними.
Отці позалишавши свої ряси в роздягальні, вийшли на стадіон у звичайній спортивній формі та кросівках, розпочавши матч зі спільного співу «Отче наш» і фізкульт-привіту учасників.
В результаті у фінальному матчі перемогла команда Української Православної Церкви у непростій боротьбі з командою священиків Української Греко-Католицької Церкви.
Відразу після матчу гравці розповіли про свої враження. Так отець Євген (УПЦ МП), який грає у футбол із 7-річного віку, зазначив, що «усе це не більше, ніж зарядка, адже у здоровому тілі – здоровий дух». Натомість капітан команди УГКЦ, о. Роман Пушка, висловив надію, «що у майбутньому вдасться зібрати більшу кількість команд священослужитів та провести великий міжконфесійний футбольний турнір».
Враховуючи екологічну тематику цьогорічного турніру, організатори заходу (Українська Греко-Католицька Церква) нагородили переможців зеленими саджанцями. Також о. Ігор Шабан, голова Комісії УГКЦ християнської єдності, на завершення змагань подякував усім хто спричинився до їх проведення та заохотив команди до участі на наступний рік.
Комісія УГКЦ для сприяння єдності християн

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.

"Хвалимся Богом чрез Господа нашего Иисуса Христа, посредством Которого мы получили ныне примирение" (Рим 5:11)