Представники української групи «Примирення» візьмуть участь в VI Екуменічному Соціальному Тижні

Группа Примирение

Представники української групи Примирення візьмуть участь у VI Екуменічному  соціальному тиждні, який 1-5 жовтня проходитиме у відбуватиметься у місті Львові.

Так, серед іншого, они візьмуть участь у круглому столі «Міжконфесійний діалог: між пошуком єдності та захистом цінностей» та відкриють виставку «Нарід Книги».

Виставка «Нарід Книги»  - це фотографії українських фотографів, які зображують приватне та літургійне життя єврейського народу, зосереджене навколо Священної Книги – Тори. Вперше вона була представлена під час святкування першого Дня юдаїзму в Одесі 17 січня 2013 року. День юдаїзму пройшов за підтримки групи «Примирення».

Проведенню ЕСТ у Львові передували підготовчи заходи у регіоні. Так за підтримки групи «Примирення» 12 червня цього рок в Одесі у приміщенні Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського відбувся круглий стіл «Міжетнічна взаємодія: від діалогу до співпраці».

Всеукраїнський суспільний Форум ЕСТ залучає до дискусій та пошуку шляхів вирішення актуальних проблем суспільства не лише громаду м. Львова, а й представників громадського сектору, влади, церков, експертів з різних міст України та країн світу.

Враховуючи світові тенденції та побажання учасників Форуму, 6-ий Екуменічний соціальний тиждень пропонує обговорити питання Відмінностей і Поваги у різних сферах людського життя. Наскільки дотримуються християнські цінності, демократичні засади в нашій державі, який рівень терпимості та толерантності в суспільстві між різними верствами населення і т.д. Ці та інші питання пропонується обговорити учасникам VI-го Форуму у Львові 1-5 жовтня 2013 року.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.

"Хвалимся Богом чрез Господа нашего Иисуса Христа, посредством Которого мы получили ныне примирение" (Рим 5:11)